PLAĆANJE

SMS, PARKING KARTA, PRETPLATNA KARTA, DNEVNA KARTADNEVNA KARTA PDF Štampa El. pošta

U slučaju da korisnik ne plati parkiranje na neki od ponuđenih načina ili prekorači vrijeme do kog je imao uplaćen parking izdaje se nalog za plaćanje dnevne karte koji se uručuje korisniku ili se smatra uručenim pričvršćivanjem na vozilo. Korisnik je dužan da plati izdati nalog za dnevnu kartu u roku od 8 dana.

 
PRETPLATNA KARTA PDF Štampa El. pošta

Povlašćenu pretplatnu parking kartu mogu ostvariti stanari ulica usmjerenih na ulicu režima naplate ili pravna lica čiji se objekti nalaze u ulici režima naplate.

Mikrozone

Mikrozone se odnose na povlašćene parking karte za stanare ulica naplate parkinga ili na pravna lica istih. Parkiranje za stanare ili pravna lica koja posjeduju povlašćenu pretplatnu parking kartu omogućeno je isključivo u okviru mikrozone koja predstavlja dio zone koja se nalazi do mjesta stanovanja ili lokacije poslovnog prostora te obično obuhvata 30-50 parking mjesta. Izdavanje pretplatne karte ne podrazumjeva rezervaciju niti garanciju za slobodno parking mjesto. Pretplatna karta se može uzeti na period od minimum mjesec dana i podrazumijeva pretplatu od prvog do posljednjeg dana u mjesecu.

Parkiranje van dodijeljene mikrozone pretplatnika tarifira se po redovnom sistemu naplate po satu.

 
PARKING KARTA PDF Štampa El. pošta

 

Parking karte se mogu kupiti na kioscima i ostalim prodajnim objektima duž ulica sa parkinzima, a koji imaju vidno istaknuto obavještenje o prodaji. Prema uputstvu za upotrebu koje je istaknuto na poleđini parking karte korisnik je obavezan da:

  • Označi (zaokruži, precrta ili izbuši) godinu, mjesec i dan u kojem koristi parkiralište, te sat i minut u kome je parkiranje započeto.
  • Vidljivo (licem okrenutu) istakne ovu kartu sa unutrašnje strane prednjeg vjetrobranskog stakla.

 
SMS PDF Štampa El. pošta

Opširnije...
 


Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module.
ulica Manastirska, raspolaže sa 42 parking mjestom
X hercegovačka ulica, raspolaže sa 78 parking mjesta
Norveška ulica, raspolaže sa 110 parking mjesta
Trg Maršala Tita, raspolaže sa 70 parking mjesta.
Image 5 Title