SMS PDF Štampa El. pošta

Usluga SMS plaćanja parkinga omogućava korisniku da na jednostavan i brz način izvrši plaćanje usluge parkiranja. Potrebno je samo da se pošalje poruka sa oznakom i brojem registarske tablice automobila, bez razmaka i drugih specijalnih znakova (npr. HNAC752).

Poruka se može poslati sa svih trenutno aktivnih mreža mobilnih operatera u Crnoj Gori.

Zavisno od zone u kojoj se nalazite poruka sa gore pomenutim sadržajem se šalje na jedan od tri broja:

      • 14511 – ZONA CRVENA,
      • 14512 – ZONA ŽUTA,
      • 14513 – DNEVNA KARTA

 

Po slanju ispravne poruke dobićete povratno obavještenje o uspješno izvršenoj uplati i kupljenoj karti putem SMS poruke u kojoj se nalazi posebno generisan broj karte za unijetu registarsku oznaku vozila, zonu, kao i vrijeme do kada uplaćeni parking važi. Ova poruka služi kao zvanična potvrda da je uspješno plaćeno parkiranje za naznačeno vozilo za naznačeni period. Nekoliko minuta prije isteka uplaćenog parkinga dobija se poruka koja podsjeća da ističe vrijeme parkiranja za unijeti registarski broj i zonu, kako bi ste mogli produžiti parking ili blagovremeno ukloniti vozilo.

Ukoliko sadržaj poruke nije poslat u potrebnoj formi, sistem šalje povratnu poruku sa obavještenjem o grešci i primjerom za ponovno slanje ispravne poruke.

Ako sistem iz bilo kog razloga nije u funkciji, te nakon slanja poruke nema nikakvog odgovora ili SMS-om dobijete informaciju da sistem ne radi, obavezni ste da plaćanje usluge izvršite na drugi način.

Ukoliko u registraciji Vašeg vozila postoje dijakritički karakteri (Č,Š,Ć,Đ,Ž), a Vaš mobilni ne posjeduje iste znakove na tastaturi, preporučujemo da parking platite kupovinom kiosk karte.

 

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module.
ulica Manastirska, raspolaže sa 42 parking mjestom
X hercegovačka ulica, raspolaže sa 78 parking mjesta
Norveška ulica, raspolaže sa 110 parking mjesta
Trg Maršala Tita, raspolaže sa 70 parking mjesta.
Image 5 Title