NOVOSTI

Obavještenje

Obavještavamo korisnike naših usluga da će se od 11. do 14. aprila u periodima od 08 do 15 časova i od 16 do 18 časova izvoditi radovi asfaltiranja dionice od 710m u centru grada i to na potezu od Gradske kafane do Hotela Plaža.

Shodno tome korisnici naših usluga koji posjeduju mjesečne pretplatne karte za navedeni potez tokom izvođenja radova mogu pod istim uslovima da koriste sljedeće lokacije za parkiranje:

            – pretplatnici iz crvene zone (Njegoševa ulica i ulica Save Kovačevića) mogu da koriste posebno parkiralište Škver,

            – pretplatnici iz žute zone (ulica Save Kovačevića) mogu da koriste parking mjesta kod Energoprojekta.

Obavještenje

Usljed pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID 19 koja se u zadnje vrijeme bilježi u Herceg Novom „Parking servis Herceg Novi“ d.o.o. Herceg Novi obavještava građane da u narednom periodu NEĆE VRŠITI PRIJEM STRANAKA u kancelarije Društva, te se mole zainteresovani korisnici da se za svaki upit koji se ne može riješiti na pultu Društva obrate telefonskom putem ili putem e-maila.

Obavještenje

Povodom obilježavanja 28. oktobra, Dana Opštine Herceg Novi, „Parking servis Herceg Novi“ d.o.o. Herceg Novi neće vršiti naplatu parkiranja za navedeni datum (srijeda), na području cijele Opštine, tj. na opštim i posebnim parkiralištima.

Obavještenje

Od 01.10.2020. godine „Parking servis Herceg Novi“ d.o.o. Herceg Novi će primijenjivati zimski režim naplate i vršiti naplatu parkiranja od ponedjeljka do subote, od 7 do 21 čas, a Cjenovnik za pomenuti režim se može pogledati na našoj web stranici http://parkinghn.me/cjenovnik.

Korisnicima opštih parkirališta počev od 01.10.2020. do 01.05.2021. godine biće omogućeno besplatno parkiranje od 16 časova na sledećoj lokaciji:

– Ulica Njegoševa i Save Kovačevića, od Dvorane Park (market „Idea“) do bivše Atlas banke (parking mjesta od 390 do 462).

Obavještenje

Obavještavamo korisnike naših usluga da „Parking servis Herceg Novi“ d.o.o. Herceg Novi od 01.08.2020. godine primjenjuje novo radno vrijeme za prijem stranaka u kancelarije Društva i to: od ponedjeljka do petka od 8 do 21 čas i subotom od 8 do 14 časova.

Obavještenje

“Parking servis Herceg Novi” d.o.o. Herceg Novi obavještava korisnike naših usluga da se od ponedjeljka, 20.07.2020. godine do daljnjeg iz režima naplate ukida i omogućava besplatno parkiranje na sljedećoj lokaciji:

            – Ulica Sava Ilića, od Ribarske ulice do ulaza u institut „Dr Simo Milošević“ sa južne strane (parking mjesta od 1 do 59).

Takođe, obavještavamo korisnike naših usluga za još jednu dodatnu povoljnost, a to je da cijena satnog parkiranja na Posebnom parkiralištu Igalo od ponedjeljka 20.07.2020. godine iznosi 0,60€. Ljetnju cijenu koja je od 01.06.2020. godine iznosila 0,80€ smo odlučili sniziti za 25% i izjednačiti sa cijenom satnog parkiranja na Opštim parkiralištima u žutoj zoni, te sada korisnici mogu parkirati i na Posebnom parkiralištu Igalo po istoj cijeni po satu.

Pored toga za korisnike mjesečnih propusnica za građane na Posebnom parkiralištu Igalo odobrava se popust od 50% na cijene iz važećeg Cjenovnika za mjesece avgust i septembar.

Gore pomenute odluke su proizašle iz komplikovane i nepovoljne epidemiološke situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Ne vjerujemo da je iko mogao da predvidi scenario u kakvom se danas nalazimo zbog virusa, svi smo očekivali normalizovanje situacije, otvaranje graničnih prelaza i koliko toliko pristojnu turističku sezonu, jer je Crna Gora u jednom momentu bila proglašena za “korona free” destinaciju.

Shodno svemu gore navedenom a usljed značajno umanjene frekvencije saobraćaja “Parking servis Herceg Novi” d.o.o. Herceg Novi se odlučio za navedene povoljnosti i shodno tome o istom obavještava svoje korisnike.

Obavještenje

Povodom predstojećeg državnog praznika Dana Državnosti Crne Gore, „Parking servis Herceg Novi“ d.o.o. Herceg Novi neće vršiti naplatu parkiranja na opštim i posebnim parkiralištima, i to:

13. 07. 2020. (ponedeljak)

14.07.2020. (utorak)

Obavještenje

Od ponedeljka 23.03.2020. godine u ulici Partizanski put ukidaju se parking mjesta i naplata parkiranja. Pretplatnicima se po istim uslovima omogućava korišćenje posebnog parkiralište Škver.

Obavještenje

Poštovani,

Pridržavajući se Naredbi za sprovođenje mjera za spriječavanje infekcije izazvane Korona virusom (COVID-19) koju je 13.03.2020. godine donijelo Ministarstvo zdravlja Crne Gore obavještavamo vas da „Parking servis Herceg Novi“ DOO Herceg Novi uvodi sljedeće:

 • Skraćeno radno vrijeme kancelarije Društva koje će dok traju propisane mjere biti od ponedjeljka do petka od 8 do 13 časova. Posebno će se voditi računa o broju stranaka koje se mogu primiti u službene prostorije Društva na način da istovremeno u prostoriji ne može biti više od jedne stranke.
 • Plaćanje povlaštenih pretplatnih karata takođe je moguće izvršiti u pošti, banci ili elektronskim putem na sljedeće brojeve žiro računa:
  • NLB Montenegro banka: 530-20251-79
  • Hipotekarna banka: 520-36251-59
  • Lovćen banka: 565-4273-72
  • Komercijalna banka AD Budva: 525-4384-84

U svrhu uplate unijeti mjesec za koji se odnosi plaćanje pretplate a u poziv na broj unijeti registarsku oznaku vozila na koju se pretplatna karta odnosi.

Molimo korisnike da nas za sve dodatne informacije kontaktiraju na brojeve telefona +382 31 324 127 ili +382 67 234 449 ili putem e-maila na adresu: parkinghn@t-com.me.

Obavještenje

TRAFIK aplikacija je tvoj alat za brzu i laku kupovinu parking karata putem SMS-a.

Osim intuitivnog i jednostavnog odabira i plaćanja parkinga, aplikacija nudi i niz drugih funkcionalnosti za sve korisnike.

 • Pretraži i pregledaj parkirališta u željenoj Opštini na teritoriji Crne Gore. Interaktivna mapa u aplikaciji omogućava detaljan pregled i laku orijentaciju.
 • Odaberi parking i saznaj više o tipu parkinga, cijeni po satu i radnom vremenu parkinga.
 • Plati kartu putem SMS-a jednostavnim odbariom parkirališta i Opštine, kao i unošenjem registarskih tablica.
 • Pregledaj svoju aktivnu kartu i vrijeme njenog trajanja. Aplikacija podsjeća korisnika na vrijeme isteka karte preko notifikacija.
 • Pregledaj istoriju kupljenih parking karata. Istorija korisnicima omogućava da imaju evidenciju parking troškova, zona, vremena i lokacija parkiranja.

Google play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.logate.parkingserviceuser&hl=sr

App store: https://apps.apple.com/tt/app/trafik/id1489137491?ign-mpt=uo%3D2