Obavještenje

“Parking servis Herceg Novi” d.o.o. Herceg Novi obavještava korisnike naših usluga da se od ponedjeljka, 20.07.2020. godine do daljnjeg iz režima naplate ukida i omogućava besplatno parkiranje na sljedećoj lokaciji:

            – Ulica Sava Ilića, od Ribarske ulice do ulaza u institut „Dr Simo Milošević“ sa južne strane (parking mjesta od 1 do 59).

Takođe, obavještavamo korisnike naših usluga za još jednu dodatnu povoljnost, a to je da cijena satnog parkiranja na Posebnom parkiralištu Igalo od ponedjeljka 20.07.2020. godine iznosi 0,60€. Ljetnju cijenu koja je od 01.06.2020. godine iznosila 0,80€ smo odlučili sniziti za 25% i izjednačiti sa cijenom satnog parkiranja na Opštim parkiralištima u žutoj zoni, te sada korisnici mogu parkirati i na Posebnom parkiralištu Igalo po istoj cijeni po satu.

Pored toga za korisnike mjesečnih propusnica za građane na Posebnom parkiralištu Igalo odobrava se popust od 50% na cijene iz važećeg Cjenovnika za mjesece avgust i septembar.

Gore pomenute odluke su proizašle iz komplikovane i nepovoljne epidemiološke situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Ne vjerujemo da je iko mogao da predvidi scenario u kakvom se danas nalazimo zbog virusa, svi smo očekivali normalizovanje situacije, otvaranje graničnih prelaza i koliko toliko pristojnu turističku sezonu, jer je Crna Gora u jednom momentu bila proglašena za “korona free” destinaciju.

Shodno svemu gore navedenom a usljed značajno umanjene frekvencije saobraćaja “Parking servis Herceg Novi” d.o.o. Herceg Novi se odlučio za navedene povoljnosti i shodno tome o istom obavještava svoje korisnike.