Obavještenje 5.5.2023.

Parking servis Herceg Novi“ d.o.o. Herceg Novi kao društveno odgovorno preduzeće koje uvjek teži da izađe u susret sugrađanima i organizacijama, je iniciralo sastanak sa predstavnikom tj. predsjednikom Kluba Dobrovoljnih Davala Krvi Herceg Novi g-dinom Zoranom Srdanovićem.
Zbog niza uspiješno sprovedenih akcija koje Klub organizuje, a sve u svrsi pomoći sugrađanima kojima je ista neophodna, Parking Servis je prepoznao potrebu da ponudi dugoročno partnerstvo u cilju poboljšanja i razvoja KDDKHN, koje i zaslužuje.
Samim tim Parking Servis će u narednom periodu biti  partner u svim budućim aktivnostima koje bude sprovodio KDDKHN i pružiti nesebičan doprinos.
Prvi korak koji smo prepoznali i preduzeli je da se dobrovoljnim davaocima krvi iz Herceg Novog obezbjedi povlašćeno parkiranje na opštim parkiralištima  po dogovorenoj proceduri koju je predložio sam Klub i koji je menadžment Društva prihvatio i samim tim već uveo u proceduru kako bi što prije odgovorili zahtjevu.
Pravo na povlašćen parking po ovoj akciji imaće:
     – sve osobe muškog pola koji su imali 40 i više darivanja krvi
     – sve osobe ženskog pola koje su imale 20 i više darivanja krvi
Svi oni koji ispunjavaju navedene uslove, a žele da apliciraju za povlašćenu parking kartu potrebno je da prilože:
     – potvrdu izdatu od zavoda za transfuziju krvi  Crne Gore,
     – kopiju lične karte / dozvolu za stalni boravak izdatu od MUP PJ Herceg Novi i
     – kopiju saobraćajne dozvole vozila registrovanog na njihovo ime.
Sva potrebna dokumentacija može se predati na šalteru Društva, ulica Trga Maršala Tita 4, ili putem e-mail adrese parkinghn@t-com.me.
Parking Servis je i na ovaj način potvrdio da učestvuje u svim segmentima društveno socijalnog razvoja te da će se i u buduće truditi da bude prepoznat kao jedan od nosilaca društvenih poromjena grada u kojem živimo i za kojeg živimo.
Herceg Novi u srcu!